Instalatii termice

Pentru orice lucrare, sunati la si echipa noastra este oricand gata sa va ofere cea mai buna reparatie la cel mai bun raport pret / calitate.

PRO CONFORT INSTAL DESIGN pune la dispozitie instalatori care sunt calificati pentru lucrari de reparatii si intretinere la instalatia termica.

Fie ca este vorba de indentificarea si remedierea defectelor aparute in instalatii de incalzire vechi, remedierea deficientelor existente in instalatiile termice din imobilele noi, intretinere, instalatii de incalzire sau orice problema de natura termica sunati-ne si solicitati o programare.

Lucrarile de intretinere a instalatiilor termice sunt foarte importante si va pun la adapost de surprize neplacute cum ar fi intreruperea alimentarii cu energie termica, distrugerea instalatiilor sanitare si termice datorita inghetului, etc.

Servicii instalatii termice
PRO CONFORT INSTAL DESIGN va ofera urmatoarele servicii instalatii termice:

proiectare si executie debransare de la sistemul comun de termoficare;
proiectare si executie instalatii termice pentru cladiri civile si industriale;
comercializare si montare de centrale termice, punere in functiune si mentenanta;
remediere defectiuni intalnite in instalatii termice;
consultanta de specialitate si asistenta tehnica pentru alegerea corecta a sistemului de incalzire si al echipamentelor de utilizare.
Sistemul uzual de incalzire este compus din:

centrala termica murala (de perete) cu tiraj fortat.
radiatoare al caror numar si suprafata variaza in functie de volumul de aer al camerelor care trebuiesc incalzite, de izolatie, de zona climatica.
conducte de legatura prin care circula agentul termic.