Instalatii sanitare

PRO CONFORT INSTAL DESIGN pune la dispozitie servicii in domeniul instalatiilor sanitare, oferind solutii tehnice pentru toate tipurile de instalatii sanitare.

Serviciile oferite de noi in domeniul instalatiilor sanitare sunt: executie instalatii sanitare, reparatii instalatii saitare precum si montaj si inlocuire obiecte sanitare.

Reparatii instalatii sanitare
– Inlocuirea tevilor instalatiei sanitare
– Inlocuirea tevilor de alimentare cu apa din baie sau bucatarie folosin tevi de cupru, polipropilena (PPR) sau pexal
– Inlocuirea tevilor de scurgere de la obiectele sanitare la coloana
– Inlocuirea sifonului de scurgere din pardoseala

Lucrarile noastre sunt realizate atat cu respectarea standardelor internationale de calitate cat si cu respectarea termenilor contractuali ai executiei, deoarece ne respectam fiecare client si vrem ca acesta sa fie multumit de serviciile noastre.

Apelati la serviciile noastre pentru repararea instalatilor sanitare, inlocuirea tevilor (PPR, polietilena, pexal, zinc, cupru), montare de robineti si apometre sau reparare, montarea, inlocuire baterii (pentru dus sau chiuvete), inlocuire obiecte sanitare (chiuvete, vase WC, rezervoare WC, cazi de baie, cabine de dus), montare masina de splat,inlocuit instalatie sanitara (conducte + robineti trecere),inlocuire robinet trecere.

Montare si inlocuire obiecte sanitare
Montajul sau inlocuirea poate cuprinde urmatoarele elemente:
– racordari la coloane
– robineti de trecere
– robineti coltari de legatura
– baterii, chiuvete si lavoare
– bideuri, rezervoare si vase WC
– cazi si cabine dus
– contoare, tevi
– racorduri, tevi
– sifoane pardoseala

Obiectele sanitare se pot monta numai dupa ce s-a efectuat proba de presiune a intregii retele de distributie a apei si dupa ce s-au terminat lucrarile de finisaj din incaperi, pentru a se evita degradarea obiectelor sanitare si a instalatiei de canalizare cu ocazia efectuarii acestor lucrari. De aceea, toate fazele lucrarii (analiza de caz, proiectare, executie, mentenanta) sunt minutios pregatite si executate de echipa noastra.

Executie instalatii sanitare
Pentru realizarea unei instalatii de alimentare cu apa rece si apa calda se parcurg urmatorii pasi:

Identificarea punctelor de consum
Alegerea materialelor
Determinarea traseului instalatiilor
Alegerea obiecteor sanitare
Pozitionarea obiectelor sanitare
Executia propriu-zisa la rosu
Efectuarea probelor de presiune
Montarea obiectelor sanitare
Noi folosim cele mai performante materiale in executia de instalatii sanitare, asigurand astfel o durata de viata prelungita a sistemelor de instalatii sanitare si reducand costurile generate de inlocuirea periodica a sistemelor de instalatii sanitare.